Over Chris Beuker en Chris Beuker Maritiem
Al meer dan veertig jaren is Chris Beuker actief in de scheeps- en jachtbouw. Het varen zit hem in het bloed en de zee is zijn vertrouwde omgeving. Betrokkenheid bij de scheepsbouw van coasters, werkschepen, kotters en jachten heeft hem tot een veelzijdige en creatieve jachtbouwer gemaakt. Kwaliteit en oog voor detail gaan hand in hand met het denken buiten kaders. Altijd nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen vormt de basis van zijn innovatiedrang.
SLG_2902bw

 

Projectmatige bouw (semi-) custom built

Chris Beuker Maritiem verzorgt jachtbouw op projectbasis, ontwikkelt concepten en ontwerpen voor modern gebouwde, klassieke schepen en voert de regie en bouwbegeleiding in opdracht van eigenaren. Het bedrijf heeft in de wereld van rond- en platbodemjachten de afgelopen jaren een vaste plaats verworven onder de naam Chris Beuker Lemsteraken en met het adagium ”Verstand van *aken.” Naast de ontwikkeling en bouw van schepen vormt de jachtmakelaardij een belangrijke activiteit. De makelaardij, onder leiding van Frits Strating, heeft zich geheel toegelegd op klassieke schepen en brengt dagelijks vraag en aanbod bij elkaar. Frits Strating is zelf een fanatiek wedstrijdzeiler in de VA-klasse en organiseert vanuit Lemsteraken Sensatie nautische business events. Naast de makelaardij heeft Chris Beuker Maritiem Flevo Marina in Lelystad als uitvalshaven en centrum voor service en onderhoud van klassieke schepen en rond- en platbodemjachten.

Chris Beuker drijft Jachthaven Oosterhaven in Groningen, gecombineerd met een uitgebreide watersportwinkel. Omdat water in de winter vaak bevriest, bestaat ook alle aandacht voor het schaatsen. Zelf is Chris Beuker betrokken in de internationale schaatssport. De door hem ontwikkelde mobiele slijpmachine “Twin Rocker Machine” wordt wereldwijd verkocht aan topteams in schaatsen.

Direct contact:

Nieuwbouw en jachtservice, Chris Beuker, tel. +31(0)653 348 515
Jachtmakelaardij, Frits Strating, tel. +31(0)653 991 671

 

Contact